Astăzi începe concursul pentru preşedinţia ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţia Naţională de Integritate
Agenţia Naţională de Integritate

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate începe astăzi, în cursa pentru şefia instituţiei intrând actualul secretar general Horia Georgescu şi Ionel Ion Gârleşteanu, ce a candidat de mai multe ori pentru funcţia de vicepreşedinte.

Consiliul Naţional de Integritate, reunit în şedinţa din 1 martie 2012, a validat toate dosarele de candidatură la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate.

Astfel, cei cinci candidaţi care vor susţine, astăzi, proba scrisă, sunt Ionel Ion Gârleşteanu şi Horia Georgescu, pentru funcţia de preşedinte, respectiv Bogdan Stan (inspector de integritate al ANI), Marius Bălan şi Lovász András Miklos (şeful Găzii de Mediu Bucureşti), pentru funcţia de vicepreşedinte.

Concursul constă într‐o probă scrisă, care durează trei ore, şi în susţinerea unui interviu.

Din primăvara anului 2008, după validarea lui Cătălin Macovei la preşedinţia ANI, apoi a numirii lui Horia Georgescu în funcţia de secretar general al agenţiei, instituţia nu a avut un vicepreşedinte, întrucât niciun candidat nu a trecut de probele concursului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite