ANI a cerut anchetarea deputatului PSD Florentin Gust pentru fals în declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentin Gust este în prezent acţionar la două firme
Florentin Gust este în prezent acţionar la două firme

Agenţia Naţională de Integritate a cerut joi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anchetarea deputatului PSD, Florentin Gust , pentru fals în declaraţii.

Inspectorii ANI au descoperit că Gust este asociat la firmele SC Info Gast SRL, SC Gast Trading SRL şi a fost administrator la Info Gast, Gast Trading, SC Parc Turism SA şi SC Student Market SRL.

n urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că domnul deputat Florentin Băloşin Gust a menţionat în declaraţia de interese depusă la data de 15.12.2008 doar faptul că deţine calitatea de asociat la SC Gast Trading SRL şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al SC Parc Turism SA, fără a face referiri cu privire la funcţiile de administrator pe care le deţine la SC Gast Trading SRL şi la SC Info Gast SRL, respectiv calitatea de asociat unic la SC Info Gast SRL. Calitatea de asociat unic la SC Info Gast SRL nu a fost menţionată nici în declaraţia de interese depusă la data de 10 iunie 2009", se arată în comunicatul ANI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite