Elena Udrea, în vizorul ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, în vizorul ANI
Elena Udrea, în vizorul ANI

Elena Udrea este în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate. Incidenţa dintre contractul Ministerului Turismului cu BRD şi reeşalonarea creditului pe care ministrul îl are la această bancă este cercetată de ANI, anunţă Realitatea.net.

"Conform legii de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate nu pot comenta cazuri aflate pe rolul agenţiei" a declarat Alexandru Macovei în cadrul unei intervenţii telefonice la postul de televiziune Realitatea TV, referitor la cazul Udrea.

În ceea ce priveşte un posibil anunţ al preşedintelui ANI de amendare a ministrului Turismului, acesta a spus că "în cadrul unei emisiuni de pe postul de televiziune Realitatea TV nu am anunţat faptul că am fi aplicat o amendă doamnei Udrea, ci doar am citat din legea noastră de organizare şi funcţionare care sunt sanţiunile în cazuri similare".

La sfârşitul lunii iunie, preşedintele ANI anunţa că Agenţia de Integritate Naţională va recomnada Parchetului începerea urmăririi penale a unui ministru din Guvernul Boc.

"Vreau să vă spun o chestiune în premieră: săptămâna care urmează vom solicita urmărirea penală a unui ministru din Guvern pentru o posibilă săvârşire a infracţiunii de fals în declaraţii", afirma preşedintele ANI, Alexandru Macovei, fără să nominalizeze despre cine este vorba.

ANI va solicita urmărirea penală a unui ministru din actualul Guvern

El mai afirma la momentul respectiv că ANI anchetează opt miniştri din Guvernul actual, dar nu a vrut să confirme lista apărută în presă, cu cei 7 presupuşi miniştri anchetaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite