Toate cele 80 de focoase, furate sâmbătă, au fost recuperate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cele patru lăzi cu focoase furate duminică dintr-un tren cu armament au fost găsite de către un echipaj al SRI, într-o fântână părăsită din Chitila. Zona a fost sigilată pentru investigaţii.

UPDATE 22:18 Toate cele 80 de focoase au fost recuperate. O a patra ladă desfăcută şi cu focoase împrăştiate a fost găsită în acelaşi loc, autorităţile judiciare făcând constatarea la faţa locului, pentru a stabili dacă toate obictele au fost recuperate.

UPDATE A fost găsită și a patra ladă cu focoase. Încărcătura a fost abandonată la Chitila

Cele patru lăzi cu focoase au fost furate, duminică, dintr-un tren încărcat cu armament, care venea de la Braşov şi se îndrepta spre Bulgaria. Dispariţia armamentului a fost descoperită de jandarmi şi de angajaţii CFR, la graniţa cu Bulgaria.

50 de persoane, anchetate în cazul furtului de focoase

Parchetul Militar Bucureşti a început urmărirea penală în cazul furtului focoaselor de rachetă produse la Tohan Zărneşti pentru o firmă privată din Bulgaria. Începând de duminică, de la demararea anchetei au fost audiate peste 50 de persoane. Este vorba atât de jandarmii care au însoţit transportul special, cât şi de angajaţi ai CFR implicaţi în desfăşurarea operaţiunii. Mai multe detalii aici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite