34 de cercetaşi belgieni s-au rătăcit în munţii Zaradului, judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au fost alertate de o femeie care a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia a 34 de cercetaşi belgieni în zona munţilor Zaradului, judeţul Arad.

UPDATE Turiştii, 20 de copii şi 14 adulţi, au fost găsiţi de echipajele de salvare şi duşi la pensiunea la care erau cazaţi, în localitatea Covăsânţ. O singură fată a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o hipotermie.

Ştirea iniţială

Zeci de poliţişti şi jandarmi caută la această oră un grup de cercetaşi format din 14 adulţi şi 20 de tineri, informează Realitatea.

Aceştia erau cazaţi în comuna Covăsânţ care se află în zona de contact a prelungirilor vestice ale Munţilor Zărand cu Câmpia Aradului, la 35 de kilometri de Arad.

"Am reuşit să vorbim cu cei din grupul de belgieni. Grupul este format din 14 adulţi şi 20 de adolescenţi. Sunt angrenate mai multe forţe de ordine, jandarmi şi pădurari, şi încercăm să-i localizăm. S-ar părea că se află pe un platou din zona localităţii Casoaia. Nu este o zonă dificilă, este o zonă marcată", a declarat Ovidiu Liber, agent principal IPJ Arad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite