750 de euro, masteratul cu Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost mâna dreaptă a preşedintelui Băsescu. S-a făcut cunoscută prin gafe la televiziune în ore de maximă audienţă. Desemnată cea mai sexy persoană publică, Elena Udrea a fost

A fost mâna dreaptă a preşedintelui Băsescu. S-a făcut cunoscută prin gafe la televiziune în ore de maximă audienţă.

Desemnată cea mai sexy persoană publică, Elena Udrea a fost acceptată să predea un curs de masterat despre geopolitica şi geostrategia Mării Negre la Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" din Bucureşti. Despre noua profesoară, studenţii au părerile împărţite, pentru majoritatea aflarea acestei veşti fiind o adevărată surpriză.

Mădălina este "boboc" la Facultatea de Istorie şi este foarte încântată de când a văzut-o pe Elena Udrea la deschiderea anului universitar. I s-a părut drăguţă şi sociabilă, perfectă pentru postul de profesoară.

"Ştiu că are experienţă, deci ar avea masteranzii ce să înveţe de la ea", ne-a mărturisit tânăra studentă. Când am întrebat-o ce anume i-ar plăcea să înveţe de la proaspăta profesoară, studenta de anul I a început să se bâlbâie. "M-aţi luat prin surprindere, nu ştiu ce să vă spun...", a răspuns ea. La fel de bine primită a fost şi de un grup de băieţi, care au exclamat entuziasmaţi la auzul veştii că Udrea predă la universitatea lor.

"Elena Udrea, profesoară la noi!?! Cred că m-aş uita numai la decolteul ei, dacă mi-ar preda mie", spune Vali, un student din anii mai mari. Elena Udrea are însă şi mulţi opozanţi, care o consideră necalificată pentru postul pe care l-a primit.

"Dânsa este o personalitate publică şi nu cred că este potrivită să predea aici. Mie mi se pare că nu este specializată în acest sens, ţinându-se cont de lucrurile cu care a ieşit în evidenţă. Poate am eu o părere greşită, dar cu siguranţă nu m-aş duce la masterul la care ea predă", ne-a spus Raluca. La cursul de trei semestre pe care îl va preda Elena Udrea sunt înscrişi 159 de masteranzi. Lecţiile costă 750 de euro şi vor începe pe 1 noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite