Cine sunt eroii din „24”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine sunt eroii din „24”
Cine sunt eroii din „24”

Primele patru episoade din al doilea sezon al serialului „24” sunt disponibile la o calitate excepţională, pe DVD-ul oferit la pachet săptămâna aceasta cu „Adevărul magazin de duminică”.

Jack Bauer, interpretat de Kiefer Sutherland, şeful unei echipe de elită a CIA, încearcă să împiedice un plan de asasinare a preşedintelui Statelor Unite, David Palmer. Jack a lucrat ca agent special la Unitatea Domestică din Los Angeles şi la Poliţia din Los Angeles, secţia de arme şi tactici speciale. Jack şi-a dat masteratul în ştiinţele naturii, criminologie şi drept şi este licenţiat în arte şi literatura engleză. A rămas văduv după ce soţia lui, Teri Bauer,­ a fost ucisă.

Kimberley Bauer este fiica lui Jack. O adolescentă rebelă, care suferă după ce şi-a pierdut mama, Kim renunţă să se înscrie la şcoală.

image

Jack reuşeşte să se infil­treze într-una dintre bandele răufăcătorilor

Preşedintele şi totodată avocatul David Palmer are un palmares de invidiat, ca fost senator în Congresul Statelor Unite, membru în Comisia de alocare a fondurilor din Senat, reprezentant al Congresului Statelor Unite, preşedinte al Comisiei de etică internă şi membru al Subcomisiei interne de securitate naţională.

Un înrăit jucător de baschet, el a primit în tinereţe mai multe titluri, printre care cel de „Jucătorul defensiv al anului”, „Jucătorul universitar al anului” şi „Premiul de lemn” acordat celui mai bun baschetbalist al anului. Palmer este divorţat şi are doi copii, Keith şi Nicole.

Tony Almeida este coleg cu Jack Bauer la CTU, unde lucrează ca agent de informaţii. Kate Warner este infiltrată în Corporaţia Warner International şi este licenţiată în Ştiinţele Naturii şi Ştiinţe Economice. George Mason este agent special al CTU şi face parte din echipa lui Jack. Are două licenţe, în Arte şi Criminologie, este divorţat şi are un fiu, John Mason.

Sherry Palmer, fosta soţie a celui mai puternic om al lumii, este preşedintele Clubului soţiilor din Congres şi ocupă postul de preşedinte al strângerilor de fonduri.

Michelle Dessler ocupă funcţia de director în protocoale de internet la CTU, iar Paula Schaeffer este programatoarea-şefă a CTU.

Primele patru episoade

Primul episod din seria a doua îl prezintă pe preşedintele SUA, Palmer, cerând ca refractarul agent CIA Jack Bauer să fie reactivat, atunci când teroriştii ameninţă că vor detona o bombă nucleară în Los Angeles.

În cel de-al doilea episod, în timp ce Palmer încearcă să oprească răspândirea zvonurilor asupra unui posibil inevitabil atac, Jack intră sub acoperire în banda teroriştilor condusă de Joe Wald. Deşi Jack face tot posibilul să ţină situaţia sub control, şi el şi Palmer sunt determinaţi să-şi convingă familiile să plece din oraş fără să dea de bănuit.

Banda lui Wald se pregăteşte să arunce în aer sediul CTU, iar Jack, pentru a fi convigător, pare hotărât să ajute în acţiunea

image

celui de-al treilea episod. În al patrulea episod, Kim, fiica lui Jack, o răpeşte pe amica ei Megan. Va trebui însă să ajungă de urgenţă la spital cu ea, după ce aceasta suferă o criză.

În acelaşi timp, Jack nu reuşeşte să deturneze planurile lui Joe Wald, iar episodul se termină cu imaginea clădirii CTU din care se ridică fumul. Colegii lui Jack reuşesc să iasă de sub dărâmături, însă află că Paula este captivă în biroul lui Mason. Spoturi, fotografii şi comentarii despre seria a doua a serialului „24” sunt disponibile pe www.filmeleadevarul.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite