"Am emotii de cateva zile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician din Ghencea a vorbit emotionat despre perioada petrecuta in clubul patronat de Gigi Becali. - Cum a fost despartirea de Radoi&Co.? - M-am simtit ciudat de cateva zile incoace, dar

Fostul tehnician din Ghencea a vorbit emotionat despre perioada petrecuta in clubul patronat de Gigi Becali.
- Cum a fost despartirea de Radoi&Co.?
- M-am simtit ciudat de cateva zile incoace, dar varful emotiilor a fost atins imediat dupa partida din Germania. Am inteles foarte multe din privirile jucatorilor. Nu au fost neaparat necesare cuvintele de adio.
- Credeti ca ati lasat echipa pe maini bune?
- Nu este problema mea cine imi va lua locul, trebuie sa respectam decizia conducerii. Oricum, in UEFA, pentru a avea succes, sunt necesare atentia si munca.
- Regretati ceva din perioada petrecuta in Romania?
- Au fost si momente grele cat am antrenat aici (n.r - cum ar fi ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor, precum si eliminarea din Cupa Romaniei), dar in fotbal nu poti sa castigi toate meciurile.
- Intentionati sa luati vreun jucator stelist?
- Deocamdata trebuie sa vad ce lot am la dispozitie la Dnepr, dar nu exclud posibilitatea sa transfer un fotbalist de la Steaua. Trebuie sa revin si sa spun ca nu m-am asteptat, cand am venit aici, sa ma simt asa de bine, insa se pare ca am ajuns intr-o tara frumoasa, in care mi-am facut multi prieteni. Le multumesc tuturor si sa ma intorc cat mai curand in Ghencea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite