Un elicopter s-a prăbuşit la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din motive deocamdată necunoscute, un elicopter s-a prăbuşit, miercuri seara, într-un lan de floarea-soarelui din apropierea comunei gălăţene Vârlezi, în jumătatea nordică a

Din motive deocamdată necunoscute, un elicopter s-a prăbuşit, miercuri seara, într-un lan de floarea-soarelui din apropierea comunei gălăţene Vârlezi, în jumătatea nordică a judeţului.
Aparatul, modelul Kamov-K26, aparţine unei societăţi din Republica Moldova şi era închiriat unei alte societăţi din judeţul Vaslui pentru ierbicidarea terenurilor agricole. "A făcut un ocol, după aia a coborât, s-a auzit o bufnitură şi atât. Nu s-au văzut flăcări, numai fum şi pilotul care a fugit repede într-o parte", afirma Ionel Necula, unul dintre martorii oculari. Conducătorul aeronavei, Serghei Baburin (45 de ani), a fost internat la spitalul din Bârlad, prezentând multiple traumatisme toracice. Alexandros Galiatatos, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, declara ieri că, pentru elucidarea cauzelor accidentului, se aşteaptă raportul comisiei înfiinţate la nivelul companiei proprietare şi a inspectorilor de la Inspectoratul de Stat al Aviaţiei Civile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite