O elevă s-a sinucis după ce a fost certată de părinţi din cauza unei note

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie de neimaginat s-a petrecut vineri în comuna buzoiană Poşta Câlnău. O elevă eminentă de clasa a IV-a s-a otrăvit cu insecticidul furadan, pentru că a obţinut doar calificativul

O tragedie de neimaginat s-a petrecut vineri în comuna buzoiană Poşta Câlnău. O elevă eminentă de clasa a IV-a s-a otrăvit cu insecticidul furadan, pentru că a obţinut doar calificativul bine la limba engleză. Vineri, Ana Maria a participat la serbarea de sfârşit de an, la şcoala Zilişteanca. Colegii spun că în momentul în care fata a aflat că la limba engleză a luat doar calificativul bine şi că nu va lua premiul întâi s-a întristat foarte tare. Ajunsă acasă, Ana Maria a fost certată de către mama sa şi ameninţată cu sancţiuni de tată.

Speriată, fata s-a refugiat în grajdul gospodăriei, a găsit o sticlă cu furadan şi a băut din ea. La scurt timp, copilului i s-a făcut rău, a intrat în casă şi a leşinat în faţa mamei. "Am auzit-o pe vecină strigând: <> . Am mers fuga acolo şi am văzut-o căzută pe jos. Am întrebat-o dacă a luat ceva, dar nu putea să vorbească. I-am zis mamei să cheme imediat Salvarea, că moare lângă noi", ne-a declarat o vecină a familiei fetei. De la mama elevei femeia a aflat şi ceea ce a determinat-o pe fată să facă gestul fatal. Ambulanţa a ajuns imediat la faţa locului şi a transportat victima la spitalul judeţean Buzău. Starea pacientei s-a agravat însă, iar Ana Maria a fost dusă cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. A fost însă prea târziu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite