O duzină de poliţişti, aduşi în faţa instanţei pentru mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de persoane au fost investigate, în ultimele şase luni, de către Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dintre acestea, peste 150 au

Peste 400 de persoane au fost investigate, în ultimele şase luni, de către Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dintre acestea, peste 150 au fost puse sub învinuire de către procurori. În urma colaborării cu Departamentul Naţional Anticorupţie şi Parchetele competente, 12 lucrători ai MAI au ajuns în faţa instanţei. Ultimele două rechizitorii au fost trimise, ieri, în urma investigaţiilor birourilor teritoriale Suceava şi Iaşi. Comisarul Dumitru Lungu, de la Poliţia Câmpulung Moldovenesc, a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 2.000 RON de la o persoană cercetată pentru furt calificat.
Locotenent colonelul Vasile Morariu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, a cerut 200 de euro pentru a interveni la poliţie în vederea obţinerii permisului de conducere pentru o tânără.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite