Procurorii cer arestarea bărbatului care i-a spart mail-ul lui Igaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT cer, miercuri, Judecătoriei Sectorului 5 arestarea preventivă a unui fost jandarm din Constanţa, Florin Nicolae, suspectat că ar fi spart mail-urile mai multor oficiali, printre care şi cel al fostului ministru de Interne Traian Igaş.

Fostul jandarm a fost audiat, marţi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), la sediul central, pe numele lui fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru accesarea fără drept a unui sistem informatic.

Florin Nicolae a fost adus la Judecătoria Sectorului 5, instanţa urmând să decidă dacă admite propunerea procurorilor şi emite pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, hackerul, fost jandarm, este din Constanţa, are 30 de ani şi folosea numele "Virgil" când accesa sistemele informatice. Acesta este suspectat că ar fi spart adresele de mail ale mai multor oficiali, printre care şi cel al fostul ministru de Interne Traian Igaş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite