Gigi Becali, după achitare: "Să mulţumim domnului Hristos că în ţara mea este Dumnezeu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali este fericit
Gigi Becali este fericit

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino au fost achitaţi, marţi, de instanţa supremă în dosarul "Valiza".

"Să mulţumim domnului Hristos, nu că eu am fost achitat, ci că în ţara mea este Dumnezeu. Teama mea era o închisoare cu suspendare, dar problema cea mare ar fi fost că premierea era mită. Asta este mulţumirea mea: că în ţara mea domină Dumnezeu, nu Satana. Nu există corupţie în cazul meu. Satana acţionează prim oamenii lui răi, care nu ştiu ce înseamnă dreptatea, care n-au dragoste. Cum să propui 4 ani de puşcărie sau chiar o zi? Satana există în procurorii care cu nonţşalanţă au cerut 20 de ani, 4 ani... Procurorii trebuie să facă practică, să stea 1-2 zile pe la arest, nu să-şi bată joc, să propună 20 de ani la familii creştine", a spus Gigi Becali.

"Banii nu-i voi primi acum, probabil procurorii vor face recurs. Vreau să demonstrez că în ţara mea este Justiţie şi că este Dumnezeu. Mă întrebau şi străinii ce se întâmplă. Dacă premierea era mită, atunci era Satana. Mă întreb de ce mi-a dat mie Dumnezeu mai multă minte decât la alţii", a mai afirmat patronul Stelei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite