Şcoala de rock din Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul organizat de opt ani în Vama Veche aduce mereu pe scenă nume importante ale muzicii rock, jazz şi blues.

Cap de afiş la ediţia de anul acesta sunt trupa Zdob şi Zdub, care a cântat vineri noaptea, şi Nicu Alifantis & Zan, care vor urca pe scenă în această seară. Vor mai susţine recitaluri Trooper, Luna Amară, Altar şi White Walls.

În paralel cu numele consacrate ale muzicii rock, la festivalul din Vamă participă şi cântăreţi aflaţi la începutul carierei. „Vor fi 12 trupe formate din începători care abordează stiluri precum new jazz, punk, rock sau metal", spune organizatorul Gabi Georgescu.

Spectacolele se desfăşoară pe trei scene: scena Rock, situată pe plajă, în nordul Vămii, scena Fusion World Stage şi scena Newcomers. Biletele costă 20 de lei pe noapte.

Anul acesta, festivalul acoperă şi alte forme de exprimare artistică. Turiştii participă la workshop-uri de film, fotografie şi iau lecţii de chitară sau tobe. Rockschool (Şcoala de rock) oferă lecţii de instrumente la Clubul Goblin.

„Cursurile se adresează tuturor celor fascinaţi de muzică, indiferent de vârstă sau de pregătire", explică Dana Rotăruş, administratorul clubului. 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite