Victima iubitei lui Mazăre jr s-a întors la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Chioaru a rămas infirm în urma accidentului
Gheorghe Chioaru a rămas infirm în urma accidentului

Gheorghe Chioaru (71 de ani), preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Omenia", şi-a reluat ieri activitatea, la două luni după ce a fost lovit în plin de o tânără şoferiţă din Constanţa. Bărbatului i-a fost zdrobit piciorul stâng, iar medicii au fost nevoiţi să i-l amputeze.

„Unii pensionari m-au pupat, m-au luat în braţe şi m-au încurajat. Abia aşteptam să le fiu din nou alături prietenilor mei de aici pentru că au mare nevoie de mine, săracii", ne-a spus entuziasmat Chioaru.

Accidentul nu l-a dărâmat psihic. Dimpotrivă, l-a ambiţionat: şi-a reorganizat apartamentul astfel încât să se poată descurca şi de unul singur, nu doar cu ajutorul soţiei şi, mai mult, s-a reapucat de sport. În fiecare dimineaţă, bătrânul face 30 de minute de gimnastică, în ciuda faptului că durerile din bontul piciorului amputat încă îl macină.

Se deplasează greoi, ajutat de un cadru, dar în maximum o lună va putea călca şi cu piciorul stâng, pentru că o fundaţie din Capitală, impresionată de cazul lui, a decis să-i doneze o proteză în valoare de 15.000 de euro. „Nu frica învinge handicapul, ci curajul de a trăi!", a ţinut să mai spună el.

Ancheta continuă

Viaţa sa s-a schimbat la 180 de grade după ce a fost lăsat invalid de Anastasia Tănase, prietena fiului primarului Constanţei Radu Mazăre.

„Anastasia Tănase este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi conducători auto implicaţi în acest caz şi trei dintre martori au fost audiaţi", a spus procurorul Matei Dragomir din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

"Abia aşteptam să le fiu din nou alături prietenilor mei de aici pentru că au mare nevoie de mine."
Gheorghe Chioaru
preşedinte CAR „Omenia"

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite