Un doljean s-a sinucis ingropandu-se de viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un doljean a gasit o metoda inedita de a-si lua viata. El si-a sapat singur groapa, dupa care, printr-o metoda simpla, a facut ca pamantul sa se surpe peste el, in groapa. Atanasie Stanescu, 61

Un doljean a gasit o metoda inedita de a-si lua viata. El si-a sapat singur groapa, dupa care, printr-o metoda simpla, a facut ca pamantul sa se surpe peste el, in groapa.
Atanasie Stanescu, 61 ani, din comuna Valea Stanciului, locuia de cativa ani singur. In ultimul timp, era mai mereu trist si spunea ca vrea sa se sinucida, fara a invoca un motiv anume. Oamenii din comuna nu l-au crezut pe Atanasie, stiindu-l un om cu capul pe umeri. Numai ca, in urma cu cateva zile, barbatul si-a pus in practica planul. El s-a apucat sa sape o groapa chiar la marginea satului. Oamenii l-au vazut, dar nu-si imaginau ce are de gand Atanasie sa faca. Dupa ce a terminat de sapat groapa, barbatul a asezat niste nuiele si scanduri, apoi a acoperit-o cu folie, pe care a pus pamantul scos. Barbatul a lasat un locsor pentru a-si face loc in groapa. S-a strecurat inauntru, a tras folia, fiind acoperit imediat de pamant. Barbatul a fost descoperit, miercuri dupa-amiaza, de fiul sau, care-l cautase cateva zile la rand.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite