DEZBATERI ADEVĂRUL Ce părere aveţi despre fiica prefectului de Mehedinţi, sexy directoarea de la Colegiul Naţional „Ştefan Odobleja"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Drăghiea. FOTO: facebook.com
Irina Drăghiea. FOTO: facebook.com

Numirea Irinei Drăghiea pe postul de director la Liceului Pedagogic a stârnit un adevărat scandal în rândul cadrelor didactice de la şcoală, profesoara de limba română fiind cunoscută în lumea mondenă după ce a fost, recent, la emisiunea "Burlacul". Care este părerea voastră în acest caz?

Profesorii au redactat o petiţie către ministrul Educaţiei în acest sens.

Irina Drăghiea are 31 de ani şi este fiica prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, membru PSD.

Irina Drăghiea a participat recent la emisiunea TV „Burlacul”, moment în care viaţa ei socială devedea cunoscută în lumea mondenă.

Fiica prefectulu, este divorţată şi are o fetiţă. Ea este profesoară de limba română şi este titulară la şcoala din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi.

Ministrul Educaţiei a declarat că prefectul de Mehedinţi, tatăl profesoarei, ar fi trebuit să-şi sfătuiască fiica să nu accepte un asemenea post.  Ecaterina Andronescu a rezolvat problema de la Colegiul Pedagogic: „directoarea Irina Drăghia va fi revocată din funcţieconform anunţului făcut joi la prânz.

Care este părerea voastră în acest caz?

Ar fi trebuit să fie Irina Drăghiea numită în această funcţie, în contextul „popularităţii” ei mondene?

Aţi avea vreo problemă ca profesoara să predea româna copilului dumneavoastră?

La polul opus, consideraţi că este justificată demiterea Irinei Drăghiea pentru un motiv care nu are legătură cu pedagogia?

Vă aşteptăm pe www.adevarul.ro şi în comunitatea facebook pentru a dezbate acest subiect împreună.

Toate informaţiile în legătură cu acest subiect, aici:

Sexi-directoarea, fiica prefectului de Mehedinţi, a fost demisă de la conducerea liceului

Fata prefectului de Mehedinţi, concurentă a emisiunii „Burlacul“, a fost numită directoare la un liceu din Severin! Profesorii protestează!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite