Unde-i criza? 159 de deputaţi locuiesc în apartamente unde chiria începe de la 2.200 euro pe lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul hotelier Centre Ville
Complexul hotelier Centre Ville

Aproximativ 159 de deputaţi locuiesc într-un hotel luxos din Capitală, acolo unde chiria unui apartament începe de la 2.200 de euro şi ajunge la 4.000 de euro.

Complexul hotelier Centre Ville, cu 294 de camere, care operează apartamente clasificate la patru şi cinci stele, este ocupat în mai mult de jumătate din capacitate de către deputaţi, anunţă Ziarul Financiar. Ali Yilmaz Yildirimlar, directorul general al hotelului, a precizat că preţul pe lună al unei camere de patru stele este cuprins între 2.200 de euro şi 4.000 de euro, iar chiria se negociază în cazul în care clientul închiriază mai multe camere.

Citiţi aici lista deputaţilor care locuiesc la hotel

Unul dintre deputaţii care locuiesc în Centre Ville este Lucian Nicolae Bode, de la PDL, care s-a mutat într-un astfel de apartament în anul 2008. El a precizat că, deşi chiria este de 2.500 de euro pe lună, nu stă mai mult de 10 zile la hotel. „Locuiesc într-un apartament cu bucătărie, dormitor şi hol. Stau doar luni şi marţi în acest apartament, în restul zilelor fac muncă de teren şi nu sunt în Bucureşti. Pentru apartamentul meu se plătesc în jur de 2.500 de euro lunar. Într-un cort sau într-o garsonieră nu m-aş duce, nu mi-ar conveni să devin iar student. Un parlamentar trebuie să aibă alte preocupări, nu să fie omul de serviciu al casei scării“, a spus Bode, conform ZF.

Complexul hotelier Centre Ville

Un alt hotel din Bucureşti ocupat în mare parte de parlamentari este unitatea de patru stele Royal. Anul trecut, un sfert dintre chiriaşi erau parlamentari, Vasile Ştefan Bereş, de la UDMR, fiind unul dintre aceştia. „Stau într-o cameră mică, dacă aş fi avut posibilitatea să aleg, aş fi optat pentru apartamentele complexului de lângă Radisson“, a spus Bereş.

Complexul hotelier Centre Ville

Fotografii: centreville.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite