O seară dedicată femeilor seducătoare, la Pro Cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de televiziune prezintă filmele „Femeile adevărate sunt plinuţe“, „Mama mea vitregă, extraterestră“ şi „Sânge nevinovat“, trei pelicule ce au în prim-plan sexul frumos. Puternice, sexy şi pline de mister, blonde, brunete sau roşcate, astăzi, femeile seduc la Pro Cinema.

America Ferrera, actriţa câştigătoare a premiului Globul de Aur pentru rolul din serialul “Betty cea urâtă din New York”, va fi prezentă astăzi la Pro Cinema de la ora 18.00, pentru a afirma cu toată convingerea că “Femeile adevărate sunt plinuţe” (“Real Women Have Curves”).

Comedia regizată de Patricia Cardoso a debutat la Festivalul de Film Sundance şi a câştigat premiul publicului, pe lângă premiul special al juriului acordat atât actriţei America Ferrera, cât şi lui Lupe Ontiveros.

Ferrera interpretează rolul Anei Garcia, o tânără de origine mexicană care trăieşte în comunitatea latino din Los Angeles. Prinsă între lumea tradiţionalistă din care provine şi societatea americană modernă, Ana încearcă să-şi găsească adevăratul sens al vieţii.

„Sânge nevinovat“, filmul de 10

Tot astăzi, de la ora 20.00, telespectatorii se vor întâlni cu Kim Basinger şi Dan Aykroyd în comedia “Mama mea vitregă, extraterestră” (“My Stepmother is an Alien”).

La un milion de ani-lumină distanţă de casă, ea îşi găseşte un bărbat, o fiică vitregă şi un câine, iar în momentul în care află şi despre sex ar vrea să rămână pe această planetă măcar pentru un weekend. Aceasta este Celeste, o extraterestră trimisă într-o misiune secretă pe Pământ, interpretată de Kim Basinger.

Comedia şi genul horror îşi dau mâna în Filmul de 10 “Sânge nevinovat” (Innocent Blood”), pelicula în care telespectatorii îi vor vedea pe Anne Parillaud (“Nikita”), Anthony LaPglia, Robert Loggia şi Tony Sirico. Marie este o femeie-vampir din zilele noastre care trăieşte doar pentru hrană şi sex. Marie însă este un vampir cu conştiinţă, aşa încât nu “se serveşte” la masa de prânz decât cu sânge de gangsteri violenţi.

O problemă intervine în momentul când Marie este întreruptă exact când se înfruptă din sângele unui cap mafiot, iar a doua, când se îndrăgosteşte chiar de poliţistul care trebuia să o aresteze.

Programul Pro Cinema din această seară

18.00 – „Femeile adevărate sunt plinuţe” (SUA, dramă, 2002)

20.00 – „Mama mea vitregă, extraterestră” (SUA, comedie, 1988)

22.15 – Fata de 10, divertisment, cu Irinel Galasiu

22.20 – Filmul de 10 – „Sânge nevinovat” (SUA, horror, 1992)

01.45 – „Afacerea” (Canada-SUA, dramă, 2005)

Citiţi doar în TV Adevărul

image

-Magda Vasiliu nu poate trăi fără familie şi prieteni. Aflaţi de la ea care sunt celelalte lucruri la care nu ar renunţa niciodată.

-Programul “România prinde rădăcini” vizează refacerea fondului forestier din Moldova şi a altor zone calamitate în urma inundaţiilor. Dacă îţi doreşti să afli mai multe despre cum poate fi protejat mediul înconjurător, citeşte despre campania iniţiată de grupul Realitatea-Caţavencu.

-Vedeţi cum a evoluat în televiziune actorul şi realizatorul Florin Călinescu, de la debutul cu „Duminicile celor singuri”, la „Chestiunea zilei” şi apoi la rolul din serialul de la PRO TV, „Anticamera”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite