Se dau bilete la Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se dau bilete la Cupa Davis
Se dau bilete la Cupa Davis

Sibienii care vor să meargă la meciurile de Cupa Davis de la finele aceste săptămâni au şanse mult mai mari să prindă un bilet, decât au avut anul trecut.

În 2008, pentru meciul jucat de România cu Franţa, tot la Sibiu, oamenii aproape că s-au călcat în picioare pentru cele 200 de tichete. Federaţia Română de Tenis va pune în vânzare chiar în această după amiază un număr de 1000 de bilete pentru fiecare dintre cele trei partide disputate în sala Trasilvania cu Rusia.
A crescut capacitatea sălii
„Biletele se vor putea cumpăra exact din acelaşi loc de unde oamenii le-au achiziţionat şi pentru meciul cu Franţa, anul trecut. Astfel la Sala Transilvania vom comercializa câte 1000 de tichete pentru fiecare partidă. Se vor putea cumpăra şi pachete pentu toate cele trei zile”, a explicat Tudor Mucuţa, ofiţer de presă la FRT-ului.
Acesta a mai adăugat că se vând mai multe bilete decât anul trecut, deoarece capacitatea sălii a crescut, ajungându-se în prezent la 2050 de locuri. Federaţia Română de Tenis a stabilit un preţ de 100 de lei pentru un pachet de trei bilete, valabile la toate partidele jucate la Sibiu. Astfel pentru prima zi şi ultima, în care se dispută câte trei partide, preţul biletelor este 35 de lei, iar pentru sâmbătă, când are loc doar partida de dublu preţul biletului este de 30 de lei.
Mizează pe public
Tenismenii români s-au bucurat când au auzit că s-a mărit numărul de locuri din sala Transilvania. Hănescu şi ceilalţi tensimeni români spun că suportul fanilor este cel mai important avantaj.
„Pentru noi, principalul atu este faptul că jucăm acasă în faţa unor spectatori care ne pot împinge de la spate să obţinem un rezultat final cât mai bun. Apoi cred că suntem într-o formă mai bună decât anul trecut”, a spus Hănescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite