Dan Negru: „Sunt supărat pe Cristian Ţopescu“. Aflaţi motivul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune a postat recent un comentariu pe blog în care vorbeşte despre Cristian Ţopescu şi despre faptul că acesta nu mai comentează meciuri de fotbal.

Dan Negru îşi aminteşte una dintre transmisiunile celebre ale lui Cristian Ţopescu, cea de la Olimpiada de la Montreal din 1976 şi adaugă că marele comentator ar trebui convins să se întoarcă la „microfonul marilor meciuri“. „Diferenţa între comentatorii de azi şi Ţopescu e ca cea între monarhia olandeză şi republica România... Cineva trebuie să-l convingă pe Ţopescu să se întoarcă“, mai scrie Dan Negru.

Vă prezentăm mai jos întreaga postare a lui Dan Negru:

„Sunt suparat pe Cristian Topescu ! E impardonabil ca Topescu nu mai comenteaza fotbal. E ca si cum Paunescu n-ar mai fi scris poezii sau Zamfir n-ar mai canta la nai . Tin minte seara in care Adrian Paunescu l-a convins pe Hagi sa se intoarca la nationala, se intampla in direct la televizune...Cineva trebuie sa-l convinga pe Topescu sa se intoarca la microfonul marilor meciuri...

Tin minte o frumoasa lectie de televizune pe care mi-a dat-o...In timpul Olimpiadei de la Montreal din 1976, celebra pentru faimosul 10 al Nadiei, Topescu era singurul comentator roman delegat acolo si era nevoit sa transmita de la toate evenimentele sportive, desfasurate in locuri diferite in oras. In direct!...La finalul unui concurs de atletism, Topescu a spus la microfon..." Peste o ora voi transmite de la bazinul de natatie, daca nu ajung la timp la bazin, rog colegii din studio sa-mi suplineasca absenta pentru ca distanta e destul de mare si eu folosesc mijloacele de transport in comun"...

Ca sa poata transmite in direct 10 Nadiei de la Montreal, Topescu fugea cu metroul de la o baza sportiva la alta...

Diferenta intre comentatorii de azi si Topescu e ca cea intre monarhia olandeza si republica Romania...Cineva trebuie sa-l convinga pe Topescu sa se intoarca !!!!!!"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite