O dădacă plină de surprize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comedie spumoasă despre viaţa unei familii cu probleme. Personajele principale ale acestui film sunt membrii familiei Goodman: un preot visător - Walter, o soţie veşnic nemulţumită -

O comedie spumoasă despre viaţa unei familii cu probleme.

Personajele principale ale acestui film sunt membrii familiei Goodman: un preot visător - Walter, o soţie veşnic nemulţumită - Gloria, şi cei doi copii ai lor: Holly şi Petey. Viaţa liniştită de familie se schimbă odată cu apariţia lui Grace Hawkins, noua bonă.

Fiindcă mariajul cu Walter a devenit monoton, Gloria se refugiază în braţele unui american expert în golf, Lance (interpretat de Patrick Swayze). Holly este nimfomană, iar puştiul familiei, Petey, are mereu probleme cu bătăuşii şcolii. Se pare că toate neregulile din vieţile familiei Goodman îşi găsesc rezolvarea într-un mod… miraculos. Grace, noua lor bonă, o bătrână simpatică, are mereu răspuns la toate.

Rolul soţului plictisitor, cel al lui Walter Goodman, este interpretat de britanicul Rowan Atkinson, cunoscut de public sub numele de Mr. Bean. El s-a născut în Newcastle-upon-Tyne, şi s-a remarcat nu numai ca actor, dar şi ca producător şi regizor. Succesul său a venit odată cu serialul de comedie "Mr. Bean", în perioada 1989-1995. Personajul său era un bărbat celibatar care se îngrijea cu sfinţenie de ursuleţul său din pluş şi care era pus în situaţii penibile. Deşi serialul este britanic (se ştie că filmele englezeşti au un umor mai greu de "digerat"), a reuşit să cucerească întreaga lume.

Atkinson a mai jucat în "Vacanţa lui Mr. Bean", "Love Actually", "Rat Race", "Scooby Doo","Bean - O comedie dezastru" şi a împrumutat propria sa voce pentru desenul animat "Mr. Bean The Animated Series". Ca scenarist, britanicul s-a remarcat cu filme precum "Istoria năpârcii negre" (un serial tv din 1983), "Rowan Atkinson Live" şi serialul "The Black Adder".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite