La cumpărături pentru animalul tău de companie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din nou la cumpărături pentru animalele de companie! Odată cumpărată hrana, ca element esenţial, rămân celelalte accesorii, dintre care unele, chiar dacă nu sunt vitale, sunt foarte

Din nou la cumpărături pentru animalele de companie! Odată cumpărată hrana, ca element esenţial, rămân celelalte accesorii, dintre care unele, chiar dacă nu sunt vitale, sunt foarte plăcute!

Gama de jucării pentru câini şi pisici este remarcabilă, începând de la clasicele mingiuţe şi terminând cu figurinele de latex, amuzante atât prin aspect, cât şi prin zgomotele pe care le produc.
Jucăriile sunt necesare nu numai pentru a elimina plictiseala animalelor de companie, ci mai ales pentru a stimula agilitatea, reflexele, în concluzie procesul complex de educaţie şi dresaj.

Pisicile au ocazia să se răsfeţe în ansamblurile create special pentru joacă şi odihnă care cuprind căsuţe, jucării atârnate, platforme de căţărat şi de ascuţit ghearele sub forme şi dimensiuni care permit de multe ori acrobaţii spectaculoase şi amuzante atât pentru pisicuţe, cât şi pentru noi! Coşuleţele, salteluţele, pătuţurile destinate pentru odihna câinilor şi pisicilor sunt adaptate tuturor raselor şi taliilor.

La categoria "recompense" ţi-e şi greu să optezi pentru un produs sau altul, toate fiind foarte tentante şi gustoase, numai bune de ronţăit.Pentru prietenele rozătoare, "trusoul" este la fel de bogat. Astfel, de la cuşti de transport, cuşti cu spaţii şi locuri de joacă amenajate cu labirint, rotiţa pentru alergare, balansoare, tobogane până la fân pentru amenajarea unui culcuş moale, adăpătoare specializate, dar mai ales produse pentru tocirea dinţilor, nimic nu lipseşte pentru a putea crea o lume minunată micuţelor rozătoare!

La cerere, magazinele specializate vă pot oferi soluţii pentru amenajarea de terarii pentru reptile şi acvarii pentru peşti, cu toate dispozitivele necesare creării unui biotop corespunzător, în aşa fel încât animalul aflat în captivitate să ducă o viaţă cât mai frumoasă. În lumea specializată a magazinelor pentru animalele de companie veţi găsi oricând un colţişor alocat cosmeticelor, prezente sub formă de şampoane, parfumuri, perii şi mănuşi pentru blană, precum şi suplimente vitamino-minerale şi, nu în ultimul rând, hăinuţe pentru o garderobă corespunzătoare oricărui anotimp.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite