Un criminal s-a predat Poliţiei după o nouă tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean, proaspăt eliberat din închisoare, s-a predat miercuri poliţiştilor de la circulaţie după ce a încercat să-l omoare pe concubinul mamei sale. Agresorul, acuzat în urmă cu 13

Un bucureştean, proaspăt eliberat din închisoare, s-a predat miercuri poliţiştilor de la circulaţie după ce a încercat să-l omoare pe concubinul mamei sale. Agresorul, acuzat în urmă cu 13 ani de uciderea cumnatului său, şi-a dus la îndeplinire planul miercuri în jurul prânzului când, aflat în casa mamei sale din sectorul 3, Ilie S., l-a înjunghiat cu cuţitul, în zona gâtului, pe Petre M., 37 de ani. În închisoare, Ilie S., 37 de ani, a aflat cum că mama sa ar trăi cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 20 de ani şi de atunci singurul gând al bărbatului era să îl omoare pe concubin.
Petre M. a fost internat în spital în stare gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. Agresorul s-a predat unui echipaj al Brigăzii de Poliţie Rutieră după ce conducătorul auto al taxiului în care se afla acesta a oprit în dreptul agenţilor de poliţie deoarece clientul său avea un comportament agitat şi susţinea că a comis o crimă. Ilie S. va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite