Cel mai bine cotat DJ din lume, în Obsession

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.000 de clujeni s-au înghesuit, vineri noapte, în clubul Obsession pentru a dansa pe ritmurile mixate de cel mai bine cotat DJ din lume, artistul de origine olandeză, Tiesto. Încă de la

Peste 2.000 de clujeni s-au înghesuit, vineri noapte, în clubul Obsession pentru a dansa pe ritmurile mixate de cel mai bine cotat DJ din lume, artistul de origine olandeză, Tiesto.

Încă de la miezul nopţii localul a fost luat cu asalt de clujenii care au dorit să participe la unul dintre puţinele evenimente muzicale de amploare programate în acest an în oraşul de pe Someş. Clujenii au dat tonul distracţiei chiar înainte cu o oră să-şi facă apariţia pe scena din Obsession vedeta serii.

A făcut show


Fiecare modificare a ritmului sau intensităţii muzicii i-a făcut pe cei prezenţi să explodeze în urale şi să scandeze numele artistului.

Chiar dacă se spune că DJ-ul are o clauză contractuală prin care, dacă nu este mulţumit cu privire la felul în care arată clubul, poate să renunţe la concert, nu s-a întâmplat nici pe departe aşa.

Cu aproximativ 40 de minute întârziere faţă de ora anunţată pentru începerea concertului, într-un local în care nu mai puteai arunca nici măcar un ac, şi-a făcut apariţia pe micuţa scenă din Obsession cel mai bun DJ din lume.

A fost momentul în care s-a declanşat delirul, care a ţinut până dimineaţă.

Zeci de aparate foto au fost îndreptate spre artist de fanii înfocaţi care au reuşit să prindă un loc în apropierea scenei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite