Cât te costă un picnic ca-n filme?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertele supermarketurilor pentru astfel de accesorii sunt pentru toate buzunarele Pentru a ieşi cu "casa-n spinare" la iarbă verde, am încercat să aflăm cât te costă toate

Ofertele supermarketurilor pentru astfel de accesorii sunt pentru toate buzunarele

Pentru a ieşi cu "casa-n spinare" la iarbă verde, am încercat să aflăm cât te costă toate accesoriile. De la grătare simple şi sacul cu cărbuni, până la mese, scaune pliante şi grilluri sofisticate.

Gata. Cum a dat căldura, pădurile din jurul marilor oraşe s-au înţesat de românii dornici de a-şi încărca bateriile cu câte o ieşire la iarbă verde. Asta înseamnă o maşină, familia sau prietenii alături, grătarul, mititeii şi multă voie bună. Însă pentru a avea un picnic perfect, nu trebuie să vă lipsească din portbagajul maşinii masa şi scaunele pliante, rucsacul cu tacâmuri de plastic sau lada frigorifică. Cât costă un astfel de picnic?

Oferta raioanelor de specialitate din cadrul hipermarketurilor este extrem de generoasă în accesorii necesare unui picnic reuşit. Avantajul pe care centrele comerciale de acest gen îl oferă clientului este acela că absolut tot ce presupune o ieşire la iarbă verde se găseşte în acelaşi loc şi la preţuri pentru toate buzunarele.

Bucătăria portabilă, până la 250 de lei

Cel mai ieftin grătar pe care l-am găsit noi într-un hipermarket costă aproximativ 50 de lei. Acest tip de grătar însă este conceput pentru cei care doresc mai mult să se afume şi să se murdărească pe mâini, decât pentru gurmanzi. Grillul propriu-zis este dintr-un metal care se îndoaie uşor. Are trei picioare care se montează cu şuruburi, avantajul fiind că în cutie ocupă foarte puţin spaţiu. Este recomandat pentru picnicul în doi. Cele mai scumpe grătare de picnic au preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei, însă au grillul din oţel, rotile, iar cuva este din fontă. Scaune mari din bambus, din plastic sau metal, scăunele de pescuit, tabureţi, tot ce-ţi pofteşte inima găseşti în hipermarket. Mesele frumos colorate sau fotoliile din nuiele îţi fac cu ochiul, însă îţi pot goli portofelul într-un timp-record. Un şezlong pliant din bambus, de exemplu, poate costa până la 100 de lei. În schimb, un scaun de picnic obişnuit, cu schelet de plastic şi şezut din pânză, nu depăşeşte 30 de lei. Un set de două scaune, măsuţă şi umbrelă costă în jur de 150 lei.

Vesela la rucsac este mai ieftină

Seturile de ustensile cu mânere din lemn, care conţin o spatulă, furculiţă mare, cleşte, cuţit, două ţepuşe, pensulă pentru ungerea grătarului şi perie pentru curăţarea acestuia, costă între 50 şi 340 lei. Mai convenabil ar fi să cumperi un rucsac care conţine toate ustensilele necesare plus farfurii, pahare şi faţă de masă, care nu costă mai mult de 80 de lei. Ustensilele necesare unui picnic perfect costă aproape 400 de lei.

O ieşire la grătar în doi, 395 lei fără de-ale gurii

Grătar Canyon: 149, 99 lei

Un sac de cărbuni: 15 lei

Un set care cuprinde o masă de plastic pliantă, două scăunele şi o umbrelă: 150 de lei

Rucsacul cu ustensile, farfurii, pahare şi faţă de masă: 80 lei

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite