Un copil român a venit cu un pistol la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil român în vârstă de 10 ani aflat în Italia a încercat să-şi impresioneze colegii aducând la şcoală un pistol furat. Episodul s-a petrecut luni, într-o şcoală

Un copil român în vârstă de 10 ani aflat în Italia a încercat să-şi impresioneze colegii aducând la şcoală un pistol furat. Episodul s-a petrecut luni, într-o şcoală din Palestrina (lângă Roma). Elevul de 10 ani a luat din casa părinţilor pistolul şi câteva cartuşe, atrăgând imediat atenţia profesorilor prin comportamentul său ciudat. Poliţia, chemată de cadrele didactice, a confiscat muniţia şi arma de calibrul 6.35 mm, pe care elevul o ascunsese în toaleta şcolii.

Au fost arestaţi tatăl copilului şi alţi doi complici români. Arma dusă de copil la şcoală, împreună cu o alta de calibru mai mare s-au dovedit a fi furate de la un arhitect din Valmontone. Unul dintre arestaţi lucra ca îngrijitor în vila acestuia. Între timp, serviciile sociale au luat în grijă copilul şi pe cei doi fraţi ai acestuia, în vârstă de 7 şi, respectiv, 5 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite