O aeronavă a companiei "Wizz Air" a provocat întârzieri în lanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 140 de pasageri care trebuiau să decoleze ieri dimineaţă spre Roma cu un avion al companiei Wizz Air au aşteptat mai multe ore în Aeroportul Internaţional Băneasa, deoarece acesta s-a

Peste 140 de pasageri care trebuiau să decoleze ieri dimineaţă spre Roma cu un avion al companiei Wizz Air au aşteptat mai multe ore în Aeroportul Internaţional Băneasa, deoarece acesta s-a defectat. În urma incidentului s-au creat întârzieri în lanţ.

Avionul trebuia să decoleze la ora 6.10, dar, din cauza unor defecţiuni la sistemul de aer condiţionat, acesta a rămas la sol. Potrivit directorului aeroportului, Ştefan Mladin, "incidentul a creat întârzieri în lanţ, deoarece aeronava trebuia să mai facă două curse, dintre care una spre Dortmund".

El a spus că va informa Ministerul Transporturilor cu privire la întârzierile repetate ale avioanelor Wizz Air. "Ministerul trebuie să ne sprijine în acest sens. Este greu să faci faţă dacă întârzierile sunt repetate. Au mai fost întârzieri din cauza avioanelor Wizz Air", a spus Mladin.

Ludovic Orban a răspuns însă că instituţia pe care o conduce nu se implică în luarea vreunei măsuri împotriva Wizz Air, deoarece Aeroportul are autoritatea de a o sancţiona conform contractului încheiat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite