"Am o circulaţie foarte proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform analizelor recente sunt aparent sănătoasă, însă am mereu degetele de la mâini şi picioare reci, cred că din cauza unei circulaţii periferice proaste. Vă rog să vizualizaţi dacă

Conform analizelor recente sunt aparent sănătoasă, însă am mereu degetele de la mâini şi picioare reci, cred că din cauza unei circulaţii periferice proaste. Vă rog să vizualizaţi dacă se poate şi starea de sănătate a părinţilor mei.

Victoria Pricop, 28 de ani - Iaşi

Răspuns:

Dragă Victoria, voi începe anamneza telepatică lăsând deoparte ceea ce ştii tu despre tine. În primul rând, la tine au apărut suferinţe la nivelul tiroidei (mai ales lobul drept, unde o ecografie ţi-ar arăta că ai un nodul sau chist tiroidian).

De asemenea, sunt indicate şi analize de sânge - dozări de hormoni tiroidieni, care ar putea arăta deja o tulburare a funcţiilor tiroidiene. Apoi se vede un uşor dezechilibru energetic la nivelul hipofizei (posibil să fie la şaua turcească), ceea ce ar putea să îţi provoace tulburări de ciclu menstrual (întârzieri de trei-patru zile, dureri). Există şi un chist ovarian stâng, de asemenea. O parte a problemelor tale se datorează unei lovituri pe care ai resimţit-o fizic, dar şi energetic, în zona antebraţului drept. De asemenea, este prezent şi un debut de gastrită.

În ceea ce îi priveşte pe părinţii tăi, mama ta prezintă un dezechilibru energetic ce se observă în regiunea stomacului sau plexului solar, dureri ce radiază spre inimă (cardiopatie ischemică), dar şi o posibilă gastrită. Sânul drept prezintă o deformare de structură (nodul mamar de cinci-şapte mm) şi apar dureri şi pe articulaţia coxofemurală dreaptă.

Îi sugerez, de asemenea, o atenţie mai mare în alimentaţie, regim hiposodat (fără sare) pentru a preveni problemele vasculare din regiunea parieto-occipitală dreaptă. În ceea ce îl priveşte pe tatăl tău, constat o caracteristică a familiei, probleme gastrice. Ceea ce se vede mai pregnant este o disfuncţie la nivelul urechii drepte cu care aude sensibil mai slab. În zona mediastinului se vizualizează o imagine energetică care ar putea fi rezultatul unei hernii hiatală. Prostata, în lobul ei drept, este mai inflamată, cu mici zone de calcificări. Îi recomand o ecografie la prostată şi testicolul stâng. Dacă au apărut dureri în epigastru, i-aş sugera o investigaţie endoscopică.

Pentru o mai bună circulaţie sangvină vă recomand următoarea reţetă de plante medicinale: păducel 25 de părţi, rozmarin 20 de părţi, coada calului 20 părţi, traista ciobanului 15 părţi. Se va face o infuzie, cu o linguriţă la o cană de apă. Se bea pe parcursul unei zile. Ea este foarte utilă şi inimii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite