O cenuşăreasă modernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un basm îndrăgit este ecranizat de regizorul Mark Rosman Pe când avea 8 ani, Samantha Montgomery a rămas fără tată în urma unui cutremur. Mama sa adoptivă, Fiona, şi surorile sale

Un basm îndrăgit este ecranizat de regizorul Mark Rosman

Pe când avea 8 ani, Samantha Montgomery a rămas fără tată în urma unui cutremur. Mama sa adoptivă, Fiona, şi surorile sale vitrege (Gabriella şi Brianna) o mută pe Samantha în podul casei şi încep să o trateze ca pe o menajeră.

Samantha nu are trai uşor nici la şcoală, unde colega sa Shelby, o fată populară şi de bani gata, îi face zile fripte.

Cenuşăreasa acestui secol, cum nu are nicio consolare pentru viaţa grea pe care o duce, se refugiază într-o lume virtuală.

Ea întâlneşte pe internet un tânăr de care se îndrăgosteşte, fără să ştie că misteriosul ei cavaler virtual nu este altul decât Austin, cel mai popular băiat din şcoală. Nomad (pseudonimul folosit de Austin pe internet) o invită pe Sam la balul de Halloween de la şcoală, şi îşi dau întâlnire în mijlocul ringului de dans.

Există însă o singură problemă: Sam trebuie să ajungă acasă până la miezul nopţii, ca să nu observe Fiona că s-a dus la bal.

În rolul Cenuşăresei a fost distribuită Hilary Duff. Actriţa şi-a început cariera cinematografică la vârsta de 10 ani, când a jucat în "True Woman", alături de Angelina Jolie. Printre filmele adunate în palmaresul său se numără şi "Cadetul Kelly", serialul tv "Lizzie McGuire" şi "Săracele fete bogate". Hilary s-a făcut remarcată şi pe piaţa muzicală. În anul 2002 a înregistrat o piesă şi un cover pentru compilaţia "DisneyMania".

În acelaşi an, ea a lansat primul album, "Santa Claus Lane". Ultimul material discografic este "Dignity", apărut în acest an, al cărui extras pe single, "Play with Fire", a ajuns în cluburi, dar a eşuat în topuri. Regia basmului ecranizat în variantă modernă este semnată de Mark Rosman, iar scenografia de Leigh Dunlap şi Roger Kumble.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite