Nou centru de accidente uşoare în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste bună pentru şoferii care sunt implicaţi în evenimente rutiere soldate doar cu avarii, produse în sectorul 6 al Capitalei. Brigada de Poliţie Rutieră a inaugurat, ieri, un nou

O veste bună pentru şoferii care sunt implicaţi în evenimente rutiere soldate doar cu avarii, produse în sectorul 6 al Capitalei.

Brigada de Poliţie Rutieră a inaugurat, ieri, un nou centru de accidente uşoare, pe bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 594. Acesta funcţionează în regim non-stop şi înlocuieşte vechiul birou care funcţiona în cadrul Secţiei 21 Poliţie.

Pe lângă constatări, şoferii dispun şi de un service auto, un birou unde se pot încheia asigurări şi un restaurant. Deschis în urma unui parteneriat public-privat, noul centru este similar celui din sectorul 1.

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Marian Tutilescu, a declarat ieri că intenţionează, anul acesta, să achiziţioneze şi două autoturisme care se vor deplasa la locul accidentului pentru constatări, în cazul în care maşinile implicate nu pot fi transportate la birourile de accidente uşoare.

Anul trecut, în Bucureşti s-au înregistrat aproape 75.000 de tamponări, 12.000 dintre acestea producându-se în sectorul 6. Poliţiştii încearcă acum să găsească o soluţie şi pentru sectoarele 4 şi 5. (Valeria Cupă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite