A căzut mall-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia, care a căzut din abundenţă duminică după amiază la Cluj, a produs prăbuşirea unei bucăţi din tavanul Centrului Comercial Iulius Mall, din Cartierul Gheorgheni. Bucata de

Ploaia, care a căzut din abundenţă duminică după amiază la Cluj, a produs prăbuşirea unei bucăţi din tavanul Centrului Comercial Iulius Mall, din Cartierul Gheorgheni.

Bucata de ipsos din tavanul fals al clădirii a căzut, de la circa 25 de metri înălţime, în jurul orei 15.30. Nu au existat victime, deoarece infiltraţiile de apă au alungat clienţii care se odihneau pe o bancă, chiar sub porţiunea discolată. Au fost inundate un magazin de lenjerie şi scările de acces către nivelurile inferioare.

Renate Roca, PR manager al Iulius Mall, a spus că magazinul va fi închis până la remedierea defecţiunilor. "Sperăm ca mall-ul să fie redeschis în cursul zilei de azi", a precizat Roca.

Pagubele vor fi evaluate împreună cu proiectantul. În opinia acestuia, prăbuşirea a fost provocată de volumul uriaş de apă căzută în unitate mică de timp pe acoperişul clădirii, care este şi parking auto. "Porţiunea de tavan fals căzută se afla în jurul filtrelor uriaşe de aerisire", a mai spus Renate Roca.

În toamna anului trecut, Iulius Mall a întârziat inaugurarea cu o lună faţă de Centrul Comercial Polus, al lui Arpad Paszkany, pentru ca lucrarea să fie mai temeinică.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite