Se caută vinovaţii tragediei de la Sânpetru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul camionului care a dărâmat limitatorul de înălţime de pe Drumul Judeţean 103, la intrare în Sânpetru, s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe

Şoferul camionului care a dărâmat limitatorul de înălţime de pe Drumul Judeţean 103, la intrare în Sânpetru, s-a ales cu dosar penal.
Poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe bărbatul de 43 de ani pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Concret, omului i se reproşează că vehiculul pe care îl conducea a depăşit înălţimea maxim admisă pe drumurile publice şi că din cauza acestei neglijenţe a murit un om şi a fost grav rănit un al doilea.
Camionul condus de suspect transporta în spate un excavator care a lovit cu partea superioară limitatorul de înălţime. Tatăl şoferului e singurul supravieţuitoar al accidentului şi a rămas internat la Spitalul Judeţean.
La locul accidentului, şoferul de camion a declarat public că vehiculul pe care îl conducea avea înălţimea legală şi că de vină sunt autorităţile, care au înălţat carosabilul la ultimele asfaltări, reducând înălţimea de trecere pe sub limitator.
În faţa poliţiştilor, însă, bărbatul a declarat că nu şi-a dat seama cât de înaltă este încărcătura pe care o transporta. Parchetul de pe lângă Judecătorie nu a fost sesizat până astăzi pentru investigarea acestui accident grav.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite