Se caută autorii jafului armat din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii hunedoreni au dat ieri semnalmentele celor doi autori ai jafului din decembrie 2007, de la o casă de amanet din Hunedoara, când Oana Adumitroaie, casiera magazinului, a fost

Poliţiştii hunedoreni au dat ieri semnalmentele celor doi autori ai jafului din decembrie 2007, de la o casă de amanet din Hunedoara, când Oana Adumitroaie, casiera magazinului, a fost împuşcată în cap. Potrivit poliţiştilor, bărbatul suspectat că a împuşcat-o pe femeie are 25-30 de ani, 1,75-1,80 m înălţime, constituţie astenică, faţa ovală, ten deschis, pomeţii proeminenţi, tuns scurt, cu favoriţi, ochi închişi la culoare, purta mustaţă cu cioc îngrijite, iar la urechea stângă avea un şirag de cercei din metal alb.

Al doilea atacator este o femeie, de aproximativ 25 de ani şi 1,75 m înălţime, constituţie grasă, faţa rotundă, ten deschis, păr brunet, ondulat, prins în coadă la spate, mersul greoi. "După modul în care au acţionat, se presupune că autorii nu sunt din zonă, putând proveni chiar dintr-una din ţările învecinate. Ei au căutat şi urmărit unităţi vulnerabile în ceea ce priveşte asigurarea pazei, transportului şi manipulării valorilor", declară comisar-şef, Alexandru Drăghici Roşioru, şeful IPJ Hunedoara. (Maximilian Gânju)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite