Cea mai mare cană de cafea din lume, în Panama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou record privind cea mai mare ceaşcă de cafea construită vreodată a fost stabilit în acest weekend, în Panama. Cel mai mare producător de cafea al ţării, Cafe Duran, a preparat,

Un nou record privind cea mai mare ceaşcă de cafea construită vreodată a fost stabilit în acest weekend, în Panama. Cel mai mare producător de cafea al ţării, Cafe Duran, a preparat, duminică, 2.840 de litri de cafea, într-o cană uriaşă, care măsoară 2,75 metri pe 1,5 metri. Fierberea a durat circa patru ore, iar cantitatea de cafea arabică necesară a fost de 136 de kilograme.

Compania îşi va depune în aprilie cererea oficială pentru înregistrarea recordului în Guinness Book. Recordul anterior era deţinut de SUA, o cană cu o capacitate de 2.500 de litri de cafea fiind construită la New York, în 1994.

Organizatorii spun că iniţiativa este menită să atragă atenţia lumii asupra industriei de cafea a Panama. Băutura a fost consumată de locuitorii din Panama City, pe fondul muzicii tropicale şi al focurilor de artificii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite