caleidoscop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Madonna nu vrea sa fie nasa copilului lui Britney Spears Cantareata Britney Spears, care a confirmat de curand ca asteapta un copil, i-a propus Madonnei sa fie nasa acestuia si a fost foarte

Madonna nu vrea sa fie nasa copilului lui Britney Spears
Cantareata Britney Spears, care a confirmat de curand ca asteapta un copil, i-a propus Madonnei sa fie nasa acestuia si a fost foarte dezamagita cand a fost refuzata, potrivit The Sun, preluat de Ananova. Britney si Madonna sunt prietene de un an si au o pasiune comuna pentru Kabbalah, la care printesa pop ar fi fost atrasa si convertita prin grija Madonnei. Aceasta a refuzat insa sa fie nasa copilului lui Britney spunand ca este mult prea ocupata. "Britney a fost foarte dezamagita, dar i-a spus Madonnei ca o intelege", a declarat un apropiat al vedetei.

Castig-record la loteria italiana: 72 milioane de euro
Zece jucatori la loto isi vor imparti suma de 72 milioane de euro, castig-record la loteria italiana. Cele sase numere norocoase nu fusesera ghicite de mai multe luni. Biletul castigator a fost validat intr-un bar de la periferia orasului Milano, in nordul tarii, unde sampania a curs in valuri miercuri seara. Castigul va fi impartit intre zece persoane care au jucat impreuna suma de 126 de euro. Precedentul record la Superenalotto italian fusese de 66 milioane de euro, fiind "omologat" in august 2003.

India a mai facut un pas spre Luna
O racheta indiana a plasat ieri pe orbita doi sateliti, marcand o noua etapa in programul spatial ambitios al Guvernului de la New Delhi, al carui obiectiv este de a trimite o racheta pe Luna. Lansarea a avut loc la centrul spatial Satish Dhawan de langa Madras (sud-estul Indiei) si este prima data cand o racheta indiana a lansat simultan doi sateliti. Este vorba de un satelit topografic, CARTOSAT-1, cu o greutate de 1,5 tone, si de unul pentru radio-amatori, HAMSAT, de 42,5 kg. Guvernul indian a aprobat in 2003 un program ce prevede trimiterea unei misiuni fara echipaj uman pe Luna cel tarziu in 2008 cu o racheta similara celei utilizate ieri, bugetul rezervat in acest scop fiind de 83 milioane de dolari.

NATO apeleaza la serviciile unei firme private de securitate
Coalitia condusa de SUA in Irak a decis sa incredinteze unei societati private protectia "academiei" de formare a ofiterilor irakieni pe care NATO prevede s-o deschida in septembrie in apropiere de Bagdad. Reprezentantii permanenti ai statelor membre NATO si-au dat imediat acordul pentru acest aranjament. Autoritatile militare ale NATO au recomandat aceasta solutie - care se doreste a fi "temporara" - cu scopul de a se evita noi intarzieri in inaugurarea acestui centru de formare, situat la Al-Rustimayah, la periferia Bagdadului.

Un copil mulatru, succesor la tronul Principatului Monaco?
Succesiunea la tron in Principatul Monaco se complica. Dupa moartea printului Rainier, fiul sau, Albert al II-lea, a preluat conducerea micului principat. Dar cum acesta nu este casatorit si nu avea copii legitimi, se stabilise ca cea care va putea sa urmeze la tron, in caz ca Albert nu va avea mostenitori, ar fi printesa Caroline. Dar, lovitura de teatru: o fosta insotitoare de zbor originara din Togo, Nicole Coste, in varsta de 33 de ani, afirma ca a avut o legatura cu printul Albert al II-lea de Monaco, din care ar fi rezultat un copil care are in prezent aproape doi ani. Nicole Coste povesteste ca l-a intalnit pe printul Albert in timpul unui zbor de la Nisa la Paris, in iulie 1997, iar in urma legaturii lor de aproape trei ani a rezultat si un copil, pe nume Alexandre. Femeia spune ca un test de paternitate a fost efectuat in 2003 si ca printul a semnat, in fata notarilor, un act de recunoastere a copilului. Ea declara ca nu este interesata de averea lui Albert, dar ca vrea ca acesta sa-si asume responsabilitatile privind paternitatea copilului. De altfel, revista Paris Match publica fotografii cu printul Albert jucandu-se cu copilul. Mama sustine ca Albert de Monaco chiar ii plateste o renta trimestriala.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite