Ce cadou faci de Sfântul Valentin?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” a dat o raită prin magazinele clujene şi vă oferă câteva ponturi de cumpărături de ultim moment cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Inelele de logodnă, dar şi produsele personalizate sunt la mare căutare în ziua în care toată lumea sărbătoreşte dragostea.

Ziua Sfântului Valentin - sau Valentine’s Day, după numele englezesc al sărbătorii - este o ocazie excelentă pentru a demonstra persoanei speciale din viaţa dumneavostră cât de mult înseamnă pentru voi. Un cadou de Valentine’s care mulţumeşte ambele persoane poate fi un vin de calitate. Pentru un set de două pahare de cristal şi un vin de la Vino Vero veţi plăti aproximativ 70 de lei. „Un vin care să se potrivească acestei sărbători trebuie să fie neapărat unul roşu, de preferat sec. Se poate adăuga cadoului o ciocolată belgiană, special concepută pentru a potenţa gustul vinului”, ne-a explicat Andreea Şteţcu de la Vino Vero.

Cărţi la reducere

Sărbătoarea iubirii pare să fie cel mai potrivit moment pentru a cere pe cineva în căsătorie, sunt de părere comercianţii de bijuterii. Astfel, inelele de logodnă sunt la mare căutare zilele acestea. Unele astfel de magazine, precum Alessa din Polus Center, practică reduceri de 30% pentru inelele de logodnă. Puteţi economisi aproximativ 300 de lei, preţul unei astfel de bijuterii din aur cu briliant costând 945 de lei.
Şi florile sunt un cadou întotdeauna apreciat de doamne şi domnişoare, dar acestea trebuie să fie neaparat de culoare roşie, trandafirii fiind cei mai căutaţi. Preţul unui trandafir roşu mare este de 15 lei, iar cei mici cu cinci lei mai ieftin. Cănile, ceasurile, tricourile sau baloanele personalizate sunt de asemenea la mare trecere.
Şi librăria Libris s-a conformat acestei sărbători şi a amenajat un stand de cărţi care beneficiază de reduceri cuprinse între 5 şi 20%. Printre cărţile care se regăsesc în acest stand sunt „Cum să fii un gentleman - tratat de eleganţă”, „Dragostea şi alte lucruri imposibile”, de Ayelet Waldman sau „Dragoste la prima vedere”, de Nicholas Sparks. Dacă partenerul dumneavoastră se încadrează în categoria „business”, puteţi să alegeţi pentru acesta un cadou de la Expert Gravura din Polus, care să aibă şi o utilitate: un stilou costă 75 de lei, o brichetă Zippo 150 de lei, sau un port-card de 29 de lei. Pentru toate produsele din metal, firma gravează gratuit două cuvinte, care pot fi cu această ocazie, de ce nu, un simplu „te iubesc”.

Târg de cadouri la Polus

Polus Center organizează un târg de cadouri cu ocazia zilei Sfântului Valentin. Peste 20 de firme din oraşe precum Cluj, Bucureşti, Braşov, Alba Iulia sau Odorheiu Secuiesc şi-au amenajat un stand în food-court, pentru a veni în ajutorul clujenilor. Târgul este deschis până mâine la ora 22.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite