Arad: Pilotul unei aeronave Blue Air a refuzat decolarea spre Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Un număr de 29 de pasageri ai unei curse Blue Air pe relaţia Roma-Suceava au fost blocaţi, marţi, timp de patru ore, pe Aeroportul din Arad, unde pilotul a aterizat pentru alimentare cu combustibil, iar ulterior acesta a refuzat decolarea pe motiv că i-a expirat programul de muncă.

Aeronava a aterizat la ora 16.30, pentru alimentare cu combustibil, iar ulterior pilotul i-a anunţat pe pasageri că nu va mai decola spre Suceava pentru că a ieşit din tură şi trebuie să îşi respecte programul de odihnă.

Pasagerii s-au revoltat în aerogara arădeană faţă de această decizie, însă pilotul i-a anunţat că vor fi cazaţi într-un hotel din Arad, iar aeronava va decola, miercuri dimineaţă, spre Suceava.

"Este de înţeles nemulţumirea pasagerilor întrucât atitudinea pilotului este cel puţin ciudată. El spune că are un program de odihnă de respectat, însă abia la ora 19.00 ar fi ieşit din tură şi de la momentul aterizării ar fi avut suficient timp să decoleze şi să ajungă la destinaţie", a spus Bălăcel.

Potrivit sursei citate, la ora 20.00 pasagerii cursei au fost preluaţi cu un autocar şi duşi la un hotel din Arad, unde vor rămâne peste noapte. Bălăcel a afirmat că aeroportul avea condiţii optime pentru decolare şi aterizare şi că nu au fost înregistrate nici probleme tehnice care ar fi putut să îl determine pe pilot să refuze decolarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite