UPDATE Bătaie între două clanuri ţigăneşti: un mort, patru răniţi. Trei victime sunt sub paza polițiștilor la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, a pornit de la o ceartă între mai mulţi copii. Ulterior, au intervenit şi părinţii, care consumaseră băuturi alcoolice. O fetiţă de zece ani a fost călcată cu maşina.

UPDATE 120.00

Țiganii din Bărbulești sunt sub paza polițiștilor la Spitalul din Ploiești
Trei dintre bărbații implicați în bătaia dintre clanuri de la Bărbulești au ajuns duminică seară la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Daniel Chelu, unul dintre combatanți, este în stare gravă după ce a fost împușcat în braț și a fost operat de urgență. Se pare că el este cel care a împușcat mortal victima din Bărbulești. citește aici detalii!

UPDATE 23:00

"Au fost aduse două persoane, doi bărbaţi. Unul cu traumatism cranio-cerebral, în comă, care ulterior a decedat, iar celălalt are răni la picioare, probabil provenite din împuşcături şi lovituri de sabie, fiind trimis la Spitalul Floreasca din Bucureşti. A fost adusă şi o femeie provenită dintr-un accident rutier în zonă, dar nu putem şti dacă are legătură cu cazul", a declarat medicul Sorin Popescu de la spitalul din Urziceni, potrivit Mediafax.

UPDATE, ora 22.00

"Sunt cinci victime, este vorba de bărbaţi cu vârste între 24 şi 35 de ani. Trei dintre ei sunt spitalizaţi la Polieşti, la Spitalul Judetean de Urgenţă, doi sunt la Floreasca", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa.

ORA 20.30 Singurele informaţii oficiale despre scandal au fost furniate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. Poliţia şi procurorii fac cercetări la faţa locului.

Conform reprezentanţilor Ambulanţei, un bărbat a fost împuşcat în cap şi a murit. Un alt bărbat lovit grav a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu traumatisme craniene şi plăgi împuşcate. În scandal a mai fost rănită şi o fetiţă de zece ani. Copilul a fost lovit cu maşina.

"În momentul de faţă, una dintre victime a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca, în stare gravă", a declarat Radu Paros managerul Serviciuluii Judeţean de Amulanţă Ialomita.

Două grupuri de ţigani s-au luat la bătaie după o ceartă a copiilor care se jucau în stradă. În timpul conflictului, unul dintre cei implicaţi s-a urcat în maşină şi a intrat în grupul cu care era în conflict, astfel fiind rănit copilul. Conform corespondentului Adevărul în Ialomiţa, comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de rromi. Peste 2.000 de familii locuiesc aici. În cursul anului trecut au avut loc mai mult de zece conflicte între clanurile de rromi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite