Nouă bărbaţi - adjudecaţi pentru 300 de milioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A şaptea ediţie a Târgului anual de bărbaţi, desfăşurat marţi seara în Club Paradiso, a dat ocazia româncelor să-şi achiziţioneze un bărbat pe gustul lor. Sigur, oferta a fost limitată,

A şaptea ediţie a Târgului anual de bărbaţi, desfăşurat marţi seara în Club Paradiso, a dat ocazia româncelor să-şi achiziţioneze un bărbat pe gustul lor. Sigur, oferta a fost limitată, pentru că doar nouă domni au fost scoşi la vânzare, ce-i drept toţi celebri: Dani Oţil - prezentator la Naţional TV şi Naţional FM, solistul Keo, actorul Augustin Viziru, coregraful Cornelius Păsat, Zoli Toth, de la trupa Sistem, actorul Ioan Isaiu, Cosmin Gabriel Popp - deputat PD, Nicolae Bănicioiu - deputat PSD şi Cristian Mihai Adomniţei - deputat PNL. Acesta din urmă, care este şi preşedinte al Tineretului Naţional Liberal, a fost şi marele preferat al serii, fiind "adjudecat" pentru suma de 5.300 lei (53 milioane de lei vechi). Spre surprinderea tuturor, a celor implicaţi, dar şi a asistenţei, doamnele şi domnişoarele au fost foarte generoase, când s-a pus problema licitaţiei, faţă de bărbaţii cu preocupări serioase. Cosmin Gabriel Popp (PD) a fost adjudecat cu suma de 50.000.000 de către colega de partid Anca Constantinescu, iar Nicolae Bănicioiu (PSD) a fost cumpărat cu 38.000.000. Artiştii, fie ei şi de telenovele, au trecut în planul doi. Organizatorii au declarat că toate femeile care au câştigat licitaţia au achitat suma oferită, reuşindu-se astfel strângerea a aproximativ un sfert de miliard de lei vechi, sumă pe care Zoli, de la Sistem, a completat-o până la 300.000.000 de lei.
Banii vor fi folosiţi, ca în fiecare an, pentru cumpărarea de haine, încălţăminte, jucării, alimente - dăruite, cu ocazia Paştelui, de către burlacii licitaţi copiilor orfani aflaţi în centrele de plasament.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite