Patru persoane mascate au jefuit un bancomat din incinta Institutului de Chimie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi cu cagule au jefuit, în această noapte, un bancomat de pe Splaiul Independenţei, situat la punctul de control al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Chimică şi Petrochimică, după ce i-au bătut pe cei doi paznici care acum se află în spital.

Agresorii au pătruns cu o rangă  în punctul de acces, au spart geamul, iar cei doi paznici au fost legaţi şi bătuţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Hoţii au tăiat bancomatul, au sustras cutiile şi au reuşit să plece cu toţi banii, suma sustrasă nefiind cunoscută, potrivit Antena 3. Paznicii au reuşit să se elibereze şi să dea alarma.

Niciunul dintre paznici nu era înarmat. Poliţiştii îi caută la această oră pe agresori, care riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

"S-a pătruns prin violenţă, a fost spart un geam, au fost legaţi paznicii, s-a tăiat bancomatul şi au fost sustrase cutiile. În acest moment discutăm despre infracţiunea de tâlhărie, toate secţiile de Poliţie din Capitală sunt în stare de alertă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitale, Christian Ciocan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite