Dacă e bal, bal să fie! La prinţul Orlovsky

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul-eveniment "Bal la prinţul Orlovsky", care se joacă la Teatrul de Operetă "Ion Dacian", vă aşteaptă cu un repertoriu de zile mari, dar şi cu solişti care să vă înfrumuseţeze

Spectacolul-eveniment "Bal la prinţul Orlovsky", care se joacă la Teatrul de Operetă "Ion Dacian", vă aşteaptă cu un repertoriu de zile mari, dar şi cu solişti care să vă înfrumuseţeze ziua.

Spectacolul a fost pregătit special pentru inaugurarea sălii Teatrului de Operetă "Ion Dacian", care a necesitat să fie refăcută în urma unui incendiu. Invitaţii speciali ai serii sunt pianistul Horia Mihail, care îşi arată măiestria la pianul Bosendorfer (acelaşi tip de pian care a fost folosit şi de cântăreaţa Tori Amos la concertul pe care l-a susţinut în România), şi violonistul Alexandru Tomescu, care vă va încânta cu deja celebra vioară Stradivarius pe care a câştigat-o în urma unui concurs organizat de Ministerul Culturii şi Cultelor.

Prinţul Orlovsky a pregătit un program special pentru cei care doresc să meargă la bal şi să aibă parte de o seară de neuitat. În Actul I, melomanii vor putea asculta "Vals Imperial" şi aria Adela din "Liliacul" de Johann Strauss şi Arii din "Ţara Surâsului" şi "Văduva veselă" de F. Lehar, precum şi recitalul lui Horia Mihail.

În Actul al doilea sunteţi invitaţi la balet rusesc alături de "Victoria şi-al ei husar", dar şi la vals cu Johann Strauss şi Offenbach, iar finalul furtunos va fi asigurat de Alexandru Tomescu.

Spectacolul se va juca începând cu 23 mai, de la ora 19.00, în sala Teatrului Naţional de Operetă, iar preţul unui bilet este de 16,9 lei la categoria I, 10,5 lei - categoria a II-a şi 5,25 lei - reducere pentru elevi, studenţi, pensionari, militari în termen şi veterani de război.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite