Acolo unde se avântă nuntaşii lui Dan Andronic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acolo unde se avântă nuntaşii lui Dan Andronic
Acolo unde se avântă nuntaşii lui Dan Andronic

Dan Andronic s-a căsătorit cu Mona Comşea, o prietenă a Ioanei Tăriceanu, într-un hotel fiţos din Monte Carlo Nunta s-a petrecut pe Coasta de Azur. Ceremonia religioasă s-a ţinut la

Dan Andronic s-a căsătorit cu Mona Comşea, o prietenă a Ioanei Tăriceanu, într-un hotel fiţos din Monte Carlo

Nunta s-a petrecut pe Coasta de Azur. Ceremonia religioasă s-a ţinut la Nisa, în Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena", iar "masa şi dansul" au avut loc la Vista Palace, din Monte Carlo.

Faimos pentru locaţia excepţională, cea mai înaltă culme din capitala monegască, hotelul Vista Palace (patru stele), unul dintre cele mai luxoase din Principat, este renumit pentru priveliştea spectaculoasă pe care o oferă.

Hotelul, considerat unul de lux chiar şi după standardele din Monte Carlo, organizează asemenea evenimente numai cu rezervări făcute cu mult timp înainte.

Terasă cu heliport

La Vista Palace, preţul camerelor cu vedere la mare este între 250 şi 400 de euro, un apartament panoramic costă de la 590 la 790 de euro, iar apartamentul de lux, de la 670 la 790 de euro pe noapte. Micul dejun sau cina se plătesc separat şi costă 50 de euro fiecare.

Hotelierii îi invită pe cei care doresc să organizeze o nuntă să folosescă sala "Panorama", cu o capacitate de 140 de persoane sau terasa adiacentă cu acelaşi nume, care poate găzdui circa 90 de invitaţi. Terasa este extrem de spaţioasă, dominând Principatul Monaco şi Marea Mediterană.

Una dintre dotările de lux puse la dispoziţia petrecăreţilor este un heliport privat, situat în imediata vecinătate a sălii de banchet, astfel încât invitaţii să coboare direct din elicopter în mijlocul ringului de dans. Mirii au avut o elegantă limuzină (de şase locuri) pusă la dispoziţie de către hotel, cu care puteau vizita oricând centrul oraşului Monaco.

Nuntă după Forumul Crans Montana

Nunta lui Dan Andronic are loc imediat după încheierea lucrărilor Forumului Crans Montana, în Monte Carlo. Printre participanţii la lucrări s-au numărat fostul client al lui Andronic, Adrian Năstase, şi premierul Călin Popescu-Tăriceanu.

Invitaţii, aleşi pe sprânceană, fac parte din elita politică şi nu numai. De altfel, atât fostul premier Adrian Năstase, cât şi actualul şef al lui Andronic, Călin Popescu-Tăriceanu, s-au regăsit pe lista de invitaţi. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, deşi invitat la nunta consilierului politic, nu a fost prezent.
A doua căsătorie pentru Andronic

Naşul cuplului Andronic-Comşea a fost Dumitru Nicolae, patronul grupului de firme "Niro", un fost asociat al lui Nicu Gheară.

Dan Andronic (38 de ani) s-a căsătorit ieri pentru a doua oară, după o căsnicie eşuată cu Anca Alexandrescu, fiica ziarisului Horia Alexandrescu. Anca Alexandrescu este în prezent consilierul lui Adrian Năstase.

Dan Andronic a mai făcut subiectul unor scandaluri legate de relaţia cu fosta soţie a lui Sorin Ovidiu Vântu, Angelica, în perioada în care Andronic lucra la un proiect media al omului de afaceri.

Nevasta lui Andronic, avocata Mona Comşea (35 de ani), este o prietenă apropiată a Ioanei Tăriceanu, nevasta premierului Tăriceanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite