O armă automată a zburat din maşina SPP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii aflaţi în apropiere au fost la un pas de o tragedie O armă automată Steyr AUG A 3, de calibru 9 mm, a căzut dintr-o maşină a SPP, joi seară, în timpul vizitei lui Traian

Oamenii aflaţi în apropiere au fost la un pas de o tragedie

O armă automată Steyr AUG A 3, de calibru 9 mm, a căzut dintr-o maşină a SPP, joi seară, în timpul vizitei lui Traian Băsescu în Piaţa Universităţii. Acest lucru putea crea o adevărată tragedie. Arma a fost pusă pe bancheta din spate de către un fost jandarm transferat la SPP, fără a avea nicio experienţă în misiuni de acest gen. Serviciul de Protecţie şi Pază susţine însă că arma se afla pe suportul de pe uşa maşinii. Cert este că, în momentul în care o astfel de armă "zboară" precum în incidentul de joi, nu se poate exclude ipoteza descărcării automate. Motiv pentru care, acest gen de armament este ţinut în suporturi speciale, în maşinile de gardare.

Armele de asalt, precum Steyr AUG A 3, sunt utilizate în cazul unui atac împotriva demnitarilor, când o parte dintre luptători îl scot pe oficial din zona periculoasă, iar cealaltă parte, dotată cu acest tip de armament, angajează lupta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite