Aşa arată distracţia la Bamboo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diseară se va deschide cel mai pretenţios club din Cluj, iar petrecerea va ţine 3 zile Ţinutele extravagante şi animatoarele încing atmosfera într-unul din cele mai bine cotate cluburi din ţară.

Din această seară, de la ora 23.00, fiţele îşi vor găsi cel mai bine locul în cel mai extravagant club din oraş. Bamboo va fi, fără doar şi poate, un lux la nivel occidental. Pentru o imagine mai bună asupra noului lăcaş de distracţie, „Adevărul de Seară” a vorbit cu mai mulţi petrecăreţi din Bucureşti, oraşul de origine al faimosului club.

Exclusivist, dar deschis pentru oricine

Conducerea clubului Bamboo anunţa în urmă cu câteva săptămâni că localul se adresează tuturor persoanelor dornice de distracţie. Mai mult sau mai puţin subtil, clujenilor li s-a transmis că trebuie să aibă ceva bani în buzunare pentru a fi în rând cu VIP-urile sau petrecăreţii „de lux” ai clubului. Pe scurt, Bamboo poate fi privit ca un club extravagant, de fiţe, dar în limita bunului-gust.

Dacă preţul de intrare nu este exagerat, până în 50 de lei, băuturile vor face diferenţa. De exemplu, o bere costă 18 lei în Bamboo-ul bucureştean, preţ practicat şi în oraşul nostru, dacă e să ţinem cont de cele spuse de Adelina Chişu, PR manager al clubului.

„Uneori, în capitală ai nevoie de 1.000 de euro pentru a rezerva o masă. Primeşti şi ceva consumaţie la acest preţ, dar nu îţi ajunge pentru o seară întreagă”, ne-a spus Dorin Alexandrescu, fiul unui om de afaceri din Bucureşti. „Cei care nu prea au ce cheltui stau pe ring, mai beau câte o bere sau beau ceva înainte, altundeva”, a mai spus acesta.
Viziuni diferite ale petrecăreţilor

„Doar săracii vorbesc de Bamboo că e naşpa”, crede Dorin. Cu toate acestea, tinerii care duc o viaţă decentă, fără „impresii”, dar iubesc viaţa de noapte, cred altceva. „Este un stup de impresii, fabrică de bani care atrage implicit capricioşi cu un IQ scăzut, dar cu mulţi bani”, crede Cristina Macovei, o clujeancă de 23 de ani ce studiază la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Studenta ne-a povestit că a fost de mai multe ori în Bamboo-ul bucureştean alături de prieteni, însă niciodată nu s-a simţit bine. „Vezi atâta ipocrizie. Oameni care aruncă banii pe whisky doar pentru a avea sticla de «Jack» pe masă, fete  mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, ce vin la agăţat. E destul de sinistru, dacă e să ne gândim unde am ajuns”, crede Cristina.
„Noi mizăm pe mai mult stil, mai multă eleganţă şi ţintim un public înalt, lume de calitate şi nu vrem fiţe la modă peste tot la ora actuală. Nu vom vrea fiţe ieftine!”, spune Adelina Chişu, PR managerul clubului.

Strălucire de trei milioane de euro

Elena Băsescu, Irinel Columbeanu şi Raluca Sandu se află pe lista de invitaţi la petrecerea de inaugurare a Bamboo Cluj, care va ţine trei zile, eveniment la care s-au înregistrat deja zeci de rezervări din întreaga ţară.
Bamboo de Cluj, cu o capacitate estimată la 7.000 de persoane, se află la etajul doi al complexului Leul din Piaţa Mihai Viteazul şi este compus dintr-o încăpere principală plus alte patru camere mai mici, dotate cu aparatură audio-video de ultimă generaţie, de la ecrane extraplate până la proiectoare şi lasere. Investiţia se ridică la circa trei milioane de euro, aici fiind incluse şi elementele de decor, mochetele, candelabrele cu cristale şi tapetele strălucitoare, colorate în mov, alb, negru şi albastru închis.

Inaugurare de trei zile

Deschiderea clubului va găzdui un spectacol oferit de Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii Bamboo Cluj, care va prezenta un show de modă. Petrecerea va continua cu interpretarea artistului internaţional Rio. Vineri va fi o prezentare de lenjerie intimă bărbătească a lui Botezatu şi un show latino susţinut de diva braziliană Salome de Bahia. Sâmbăta este rezervată iubitorilor de muzică house-pop, prin prezenţa artistului Morris şi a trupei sale, Play and Win.

Candelabrele strălucitoare şi pereţii coloraţi dau viaţă clubului Bamboo din Bucureşti. WWW.BAMBOOCLUB.RO

„Fiţe, impresii, şmecheri de România, astfel pot descrie Bamboo”
Andreea Străchină
24 de ani, Bucureşti

„Aici merg tot felul de oameni ce vor să arate cât sunt de tari şi cât de mult pot să cheltuiască”
Neluţu Pintea
23 de ani, Bucureşti

„Clubul e foarte strălucitor, dar nu arată rău deloc. Sunt chestii interesante, e făcut cu bun gust”
Dana Danielescu
20 de ani, Bucureşti

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite