Pe angajaţii Primăriei Capitalei îi aşteaptă sărbători fericite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarii din Primăria Capitalei vor primi, la finele acestui an, şi al 13-lea salariu, dar şi prime de Crăciun. Cei mai fericiţi vor fi directorii din primărie care vor băga în buzunar

Funcţionarii din Primăria Capitalei vor primi, la finele acestui an, şi al 13-lea salariu, dar şi prime de Crăciun. Cei mai fericiţi vor fi directorii din primărie care vor băga în buzunar aproape o mie de dolari. Cum al treisprezecelea salariu se ridică la 1.300-1.400 de RON, în medie, prima va fi şi ea de 1.500 de RON. Aşa că fiecare dintre cei 24 de directori din primărie vor avea în luna decembrie beneficii suplimentare de aproape 3.000 RON.
Sărbători fericite vor avea şi angajaţii care şi-au văzut de treabă tot anul. Cuantumul primelor va fi calculat în funcţie de volumul de lucru al funcţionarilor. Cei mai câştigaţi vor fi cei de la relaţii internaţionale, care au lucrat din greu la organizarea evenimentelor pentru întâlnirea Asociaţiei Primarilor Francofoni, dar şi cei de la achiziţii, care au avut în acest an câteva sute de licitaţii. Ceilalţi angajaţi ai primăriei vor fi şi ei premiaţi, media veniturilor fiind de aproximativ 1.300 RON de fiecare. Primele vor fi date la sfârşitul anului, iar al treisprezecelea salariu în ianuarie 2007.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite