80 de angajati mureseni de la drumuri si poduri, concediati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In ultima sedinta a Consiliului Judetean Mures s-a decis, in urma reorganizarii SC Drumuri si poduri SA, concedierea a circa 80 de persoane. Vicepresedintele CJ Mures, Alexandru Petru Fratean, a

In ultima sedinta a Consiliului Judetean Mures s-a decis, in urma reorganizarii SC Drumuri si poduri SA, concedierea a circa 80 de persoane.
Vicepresedintele CJ Mures, Alexandru Petru Fratean, a spus ca oamenii ar putea beneficia de ordonanta numarul 8 privind concedierile colective, ca si de plata unor salarii compensatorii, pentru care, insa, e nevoie de o hotarare de guvern. Astfel, societatea ar putea fi privatizata sau transformata intr-un serviciu public care sa se ocupe de intretinerea retelei de drumuri judetene. Desi in expunerea de motive prezentata presei se stipula ca sindicalistii din cadrul firmei si-au dat acordul pentru concedieri, in timpul sedintei CJ, liderul sindicatului din cadrul SC "Drumuri si Poduri", Alexandru Chertes, a declarat ca "ceea ce se intampla la sedinta este in afara legii, intrucat consilierilor li s-au inmanat alte documente decat cele convenite intre partenerii sociali si Consiliul de Administratie".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite