Andrei Gheorghe a fost demis de la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe priveşte îngândurat spre viitor
Gheorghe priveşte îngândurat spre viitor

Vedeta TV Andrei Gheorghe a pierdut funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Un comunicat emis de Biroul de Presă al Ministerului preciza că “începând cu data de astăzi, 26 februarie 2010, Ministerul Finanţelor Publice a încetat relaţiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe”.

Contactaţi de "Adevărul" reprezentanţii Ministerului de Finanţe au refuzat să facă alte declaraţii.

Potrivit unor surse neoficiale, Andrei Gheorghe şi-ar fi dat demisia. Pe de altă parte însă, el a negat această informaţie şi a susţinut că nu ştie nimic despre eliberarea sa din funcţie, anunţând în schimb, aseară, că se pregăteşte să se suie în avion şi că va lipsi din România timp de trei zile. Ulterior, Andrei Gheorghe nu a mai răspuns la telefonul mobil.

Prezentatorul TV fusese angajat la Ministerul Finanţelor la începutul acestui an, pe funcţia de consilier al ministrului, coordonator al Departamentului de Comunicare. Andrei Gheorghe evita, la acel moment, să spună dacă se va mai întoarce sau nu în media. Lui Andrei Gheorghe i se atribuie ideea modificării site-ului Ministerului Finanţelor, prin colorarea sa în violet.

Acum trei săptămâni, Andrei Gheorghe a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei femei. În urma accidentului, lui Andrei Gheorghe i s-a suspendat permisul de conducere şi i s-a întocmit dosar penal pe motiv că a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit unor surse din minister, el şi-a scris deja demisia şi urmează să i-o înmâneze lui Vlădescu.

Andrei Gheorghe a fost numit responsabil de coordonarea Departamentului de Comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe la începutul lunii ianuarie.

%

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite