Fata de la amanet, ţintită cu două arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaful armat comis, luni, la casa de amanet Aristocrat din Hunedoara, soldat cu împuşcarea în cap a casierei, ţine în alertă maximă oamenii legii. Anchetatorii au descoperit la locul jafului

Jaful armat comis, luni, la casa de amanet Aristocrat din Hunedoara, soldat cu împuşcarea în cap a casierei, ţine în alertă maximă oamenii legii. Anchetatorii au descoperit la locul jafului două gloanţe de calibru diferit.

Unităţile care se ocupă de comerţ cu armament de pe raza judeţului sunt verificate la sânge de poliţie pentru a se stabili dacă armele folosite în timpul jafului provin de la acestea. "Efectuăm verificări în evidenţele spaţiilor de cazare, existând suspiciuni că făptuitorii pot fi din alte judeţe", a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Proiectilele, trimise la expertiză

Poliţiştii şi procurorul de caz au descoperit că la locul jafului au fost trase spre angajata casei de amanet două focuri de armă, însă doar un glonţ a nimerit-o pe femeie.

"Din câte am putut afla de la fată, în timpul scurtei audieri, s-a tras şi al doilea glonţ", a precizat procurorul Dorel Herban, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În acest caz au fost folosite două pistoale, unul de calibru 9 mm, care a rănit-o pe casiera Oana Adumitroaiei (22 de ani), iar al doilea de calibru 5,6 mm.

Ambele gloanţe au fost găsite în incinta magazinului. Proiectilele au fost trimise pentru expertiza balistică la Institutul de Criminalistică Bucureşti.

Până ieri, circa 70 de persoane au fost audiate, iar filtrele la porţile localităţii se menţin. Audierile continuă şi astăzi.

Victima jafului armat de la Hunedoara va fi operată azi

Tânăra împuşcată luni în cap, la o casă de amanet din Hunedoara, va fi supusă astăzi unei intervenţii chirurgicale complexe, la Spitalul Militar Central. Potrivit dr. Dragoş Cuzino, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicii vor face tot posibilul să-i salveze ochiul stâng şi să-i trateze leziunea nervului facial. "Starea pacientei este stabilă. Ea va rămâne sub tratament cu antibiotice până mâine (n.r. azi), când va fi operată", ne-a declarat dr. Cuzino. (Mirela Dădăcuş)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite