Noul AdevarulShop.ro, de la librărie online la magazin online universal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adevarulshop
adevarulshop

AdevărulShop a devenit « noul magazin universal », de la jumătatea lunii octombrie. Noul magazin universal online are în prezent o nouă structură a categoriilor de produse, etalând cea mai complexă şi mai variată gamă, cum ar fi: carte, muzică, film, jocuri video, IT, electronice, electrocasnice, birotică şi papetărie, jocuri şi jucării, încălţăminte, îmbrăcăminte, accesorii, ceasuri, decoraţiuni pentru casă, unelte de

Odată cu lansarea noului magazin online clienţii vor beneficia, de un sistem de puncte de reducere acordat la fiecare achizitie sau chiar la inregistrarea pe site. Clientii pot de asemenea sa trimita vouchere cadou pentru cele mai importante ocazii: aniversari, casatorii etc.

Peste 60% din clientii actuali ai magazinului online sunt femei, si de aici a fost creat noul design bazat pe spatii albe si versatilitate a culorilor specifice pe fiecare categorie in parte.

Cele mai noi colectii de pantofi si accesorii sunt prezentate pe AdevarulShop: Geox, Otter, Thea Visconti, DeFonseca, Clarks, Lili Shoes. Peste 10,000 de titluri, albume muzicale, filme si jocuri video pentru toti iubitorii de genuri sunt prezentate pe noul AdevarulShop. Ceasuri de mana Vostok Europe sau Buran Swiss cu un design unic precum si Casio - o marca foarte apreciata pe piata romaneasca, instrumente de scris Pilot.

Nu in ultimul rand, categoria carte a crescut cu inca 9000 de titluri, beletristica, literatura de specialitate sau carti pentru copii.

«Comportamentul de cumpărare online îl urmează firesc pe cel offline, spune Mădălin Durcă, managerul proiectului adevarulshop.ro, de aici şi strategia de a crea un cadru online, un magazin, în care cumpărătorii să aibă cât mai multe opţiuni de cumpărare din aproape toate categoriile importante din piaţa de retail online».

Durcă mai precizează că adevarulshop.ro este partener cu peste 100 dintre cei mai importanţi furnizori, totalizând circa 42,000 de produse, ceea ce-l poziţionează drept "noul magazin universal" pe harta retail-ului online românesc. « Bineînţeles, acesta este o fază de debut pentru AdevărulShop ca magazin universal urmând să introducem noi categorii de produse, cum este cea de ticketing, concomitent cu dezvoltarea categoriilor actuale », a conchis Mădălin Durcă.

AdevarulShop.ro a fost lansat cu un an în urmă, la vremea respectivă site-ul fiind concentrat în principal pe vânzarea de carte, de colecţii aparţinând Editurii Adevărul, binecunoscutele « 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă » şi « 101 cărţi de citit într-o viaţă». În prezent categoria carte s-a îmbogăţit cu încă 9000 de titluri, în special de beletristică, literatură de specialitate sau cărţi pentru copii. De asemenea, peste 10,000 de titluri, albume muzicale, filme şi jocuri video pentru toţi iubitorii acestor genuri sunt prezentate pe noul adevarulshop.ro.

Adevarulshop.ro 
propune clientilor sai din această toamnă peste 1000 de produse cu preţ promoţional, dar şi colecţii noi şi diverse, cum ar fi ultimele titluri apărute în lumea muzicii şi a filmului, în lumea biroticii, a jocurilor educative, a electrocasnicelor, a articolelor decorative, dar şi de încălţăminte.

CLICK AICI pentru a intra pe adevarulshop.ro

adevarulshop
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite